Au venit banii la Rapid: ”Vom avea prime de peste o mie de euro cu CFR, Craiova și Pandurii” - LOOKPLUS
Au venit banii la Rapid: ”Vom avea prime de peste o mie de euro cu CFR, Craiova și Pandurii”

Au venit banii la Rapid: ”Vom avea prime de peste o mie de euro cu CFR, Craiova și Pandurii”

Giuleștenii jubilează după sosirea lui Dinu Gheorghe, care a fost primit ca un salvator. Daniel Pancu a dezvăluit că Rapid va juca pe prime în meciurile cu CS U Craiova, CFR Cluj și Pandurii.

Veteranul ”vișiniilor” susține că venirea lui Dinu Gheorghe reprezintă o garanție pentru formația de sub Podul Grant. Vestea bună este că jucătorii au primit o parte din salariile restante și se pare că în scurt timp vor încasa și alți bani.

”Suntem plătiţi pe iulie, august şi septembrie, iar pentru octombrie s-au făcut deja hârtiile. Domnul Moraru nu vrea să plece. A refăcut gazonul de la Pro Rapid, s-a interesat de situaţia centrului de copii şi juniori. A venit şi Dinu Gheorghe preşedinte, iar asta este o garanţie că va fi bine. Cuplul Dinu-Moraru va salva clubul. Sunt optimist că totul va fi bine începând din retur”, a declarat Pancone la emisiunea Fanatik Show, pe Look TV.

Și jucătorii fac sacrificii

La rândul lor, jucătorii au acceptat diminuarea contractelor cu 20 de procente, pentru a-și ajuta clubul. ”A venit Dinu, am înţeles că a semnat ieri contractul. În scurt timp, se vor plăti şi datoriile vechi. Am renunţat la 20 la sută, în principiu am fost de acord toţi. Acum, se poartă discuţii individual cu fiecare”, a mai spus Pancu.

Fostul internațional a dezvăluit că Rapid va avea prime la ultimele trei partide din turul campionatului, cu CS U Craiova, CFR Cluj şi Pandurii. “Va trebui să tratăm ultimele partide ca pe trei finale. Vom avea primă pentru aceste partide. Prima va fi mai mare de 1.000 de euro. Cu Ceahlăul şi Iaşi am avut primă 30.000 de euro la toată echipa dacă luam şase puncte. Din păcate, am luat doar unul”, a încheiat Pancu.

20 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: