Au spart gheaţa! CFR, victorioasă în faţa Timişoarei - LOOKPLUS
Au spart gheaţa! CFR, victorioasă în faţa Timişoarei

Au spart gheaţa! CFR, victorioasă în faţa Timişoarei

CFR Cluj s-a impus la limită, pe teren propriu, în faţa nou-promovatei ACS Poli Timişoara, scor 1-0.

După un început mai bun al gazdelor, timişorenii şi-au luat inima-n dinţi şi au atacat cu mai mult curaj poarta adversă. Cel mai periculos om al oaspeţilor a fost Elek, care a semnat două ocazii uriaşe la buturile lui Marc. Prima dată a trimis în bara transversală (’25), iar a doua oară nu l-a putut învinge pe Marc din doar câţiva metri (’39). Clujenii au replicat spre finalul reprizei, prin Petrucci. Italianul a trimis puternic din unghi, însă execuţia sa a fost respinsă, cu un ultim efort, în corner, de Kirschstein (’44).

CFR a dat însă lovitura la începutul actului secund. Jakolis a deschis scorul în minutul 56, cu un şut din vole din afara careului, fază la care timişorenii au reclamat un fault în atac. Bănăţenii au căutat golul egalizator, în zadar însă. Trupa din Gruia a închis bine culoarele spre poarta lui Marc şi a obţinut astfel prima victorie din acest sezon.

Ţintesc victoria cu Steaua

În următoarea etapă, CFR va juca pe terenul Stelei, partidă care va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, pe Look TV. Francisc Dican ştie cum poate echipa sa să triumfe în faţa campioanei. „Trebuie să fim agresivi şi să avem încredere!”, a dezvăluit tehnicianul clujenilor.

19 iulie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: