Au dat lovitura! Giuleștenii au transferat un mijlocaș care a evoluat la Benfica - LOOKPLUS
Au dat lovitura! Giuleștenii au transferat un mijlocaș care a evoluat la Benfica

Au dat lovitura! Giuleștenii au transferat un mijlocaș care a evoluat la Benfica

Sursa foto: zezero.pt

Rapid continuă să se întărească pentru retur. Trupa din Giulești a reușit să obțină semnătura lui Joao Carlos Amaral Marques Coimbra, ultima dată la Academico Viseu din liga secundă portugheză.

După lungi negocieri, Coimbra a acceptat până la urmă să evolueze în tricoul vișiniu. Lusitanul este al treilea fotbalist transferat de gruparea bucureșteană în 2015, după Andrei Cerlincă și Milos Buchta. Mijlocașul a trecut și pe la Benfica Lisabona, echipă la care a strâns 13 meciuri în perioada 2006-2008. Ulterior, fotbalistul de 28 de ani a mai evoluat la Nacional Madeira, Maritimo Funchal, Gil Vicente și Estoril. „Joao Coimbra a semnat cu FC Rapid Bucuresti. Îi urăm bun venit!”, a anunțat clubul giuleștean pe contul oficial de Facebook.

12 jucători se pregătesc sub comanda lui Cristi Pustai: Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Milos Buchta, Mădălin Martin, Daniel Pancu, Nicolae Vasile, Alexandru Dan, Andrei Cerlincă, Jean-Bryan Boukaka, Luis Filipe Gomes Almeida „Kikas”, Rui Miguel şi Joao Coimbra.

16 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: