Atmosferă fantastică pe Arena Națională la marele derby! Ultrașii ”câinilor”au aruncat cu torțe și au întârziat startul meciului (VIDEO) - LOOKPLUS
Atmosferă fantastică pe Arena Națională la marele derby! Ultrașii ”câinilor”au aruncat cu torțe și au întârziat startul meciului (VIDEO)

Atmosferă fantastică pe Arena Națională la marele derby! Ultrașii ”câinilor”au aruncat cu torțe și au întârziat startul meciului (VIDEO)

Suporterii dinamoviști au colorat tribunele în alb și roșu și încearcă să pună presiune pe ”dușmanii de moarte” din Ghencea și își susțin favoriții ardoare.

Părăsită de fani și supusă unei formidabile presiuni din tribunele Arenei Naționale, Steaua își joacă una din ultimele șanse la titlu, în partida cu Dinamo. Băieții lui Costel Gâlcă au fost întâmpinați cu multă ostilitate de suporterii ”câinilor”, care au pregătit o coregrafie specială cu acest prilej, un adevărat specacol de lumină și culoare.

”Totul împotriva FCSB”, este sloganul ultrașilor care susțin echipa din Ștefan cel Mare, care își amintesc cu plăcere că Dinamo a mai răpit un titlu Stelei în 2008, când și-a învins rivala cu 2-1 și a dat o mână de ajutor CFR-ului, care avea să câștige titlul. În schimb, fanii Stelei își boicotează echipa și la acest meci. Meciul a început cu întârziere de câteva minute, din cauza fumului declanșat de petardele și fumigenele aruncate din tribune. În plus, asistentul Viorel Cojocaru a trecut printr-un moment delicat, după ce a fost la un pas să fie lovit de o torță.

3 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: