Atac la Simona Halep! „Nu e pregătită să devină numărul 1” - LOOKPLUS
Atac la Simona Halep! „Nu e pregătită să devină numărul 1”

Atac la Simona Halep! „Nu e pregătită să devină numărul 1”

Fostul antrenor al Simonei Halep, belgianul Wim Fissette, a răbufnit din nou la adresa tenismenei românce, pe care a pregătit-o anul trecut.

Conform site-ul australian theage.com, citat de sportnews.ro, belgianul susţine că Simonei îi va fi foarte greu să ajungă numărul 1 mondial, deoarece ea nu este încă pregătită din punct de vedere mental.

“Desigur, locurile 2 sau 3 nu sunt departe de prima poziţie, dar ea nu este încă pregătită pentru asta din punct de vedere mental. Totul a venit foarte repede, de la locul 60 la locul 2. Totul a mers într-o singură direcţie, a fost un parcurs ascendent si ea a ajuns tot mai sus. Cred că atunci când a devenit a doua jucătoare a lumii a realizat că poate fi şi numărul 1 şi a început să simtă presiunea”, a declarat belgianul Wim Fissette

Halep a renunţat la serviciile belgianului în luna noiembrie a anului trecut, după 10 luni de colaborare. Vestea nu i-a picat bine antrenorului de 34 de ani, care ulterior a dat o serie de declaraţii surprinzătoare la adresa tenismenei românce.

5 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: