Atac fără precedent! "Alibec e un gras, pute a lene! O rușine!" - LOOKPLUS
Atac fără precedent! „Alibec e un gras, pute a lene! O rușine!”

Atac fără precedent! „Alibec e un gras, pute a lene! O rușine!”

Ladislau Boloni nu a suportat umilința cu Albania și a măturat pe jos cu tricolorii.

Deși este cunoscut drept un gentleman, fostul selecționer al României a folosit intenționat un limbaj vulgar în discuția cu ziariștii de la Adevărul, pentru a arăta fără perdea fața fotbalului românesc.

„Ungaria, Irlanda de Nord și Albania au caracter, au c**ie, ceea ce noi nu avem! Era un jucător tehnic acum vreo doi ani, Gabi Iancu. Unde a dispărut? Cum l-am pedepsit? Mă obligi să vorbesc vulgar, deși nu îmi place. Ne căcăm pe noi dacă Iancu a dat o centrare bună, dar nu știm să-l responsabilizăm”, a tunat antrenorul.

Fostul mare jucător al Stelei nu a uitat să-l atace pe Denis Alibec, în termeni extrem de duri. „Băiatul ăsta care s-a accidentat cu Albania. Alibec. Apropo, ce are? Entorsă de gradul 2? Să mai ia vreo zece kile pe el! E o rușine! E gras, lent și pute a lene! Nu e un jucător de nivel internațional”, a completat Boloni, conform adevarul.ro.

În încheiere, fostul selecționer a desființat în termeni duri fotbalul românesc: „Campionatul intern e un rahat! E execrabil! Dacă Alibec e cel mai bun, el care e bun doar pentru o Balcaniadă. Ne mințim tot timpul, credem că o să găsim o șmecherie, dar șmecheria nu ține aproape niciodată”.

21 iunie 2016

Un comentariu To “Atac fără precedent! „Alibec e un gras, pute a lene! O rușine!””

  1. Helyes Ai mare dreptate. Doar banii conteaza pentru conducatorii fotbalului romanesc. Atiat timp cit exista fraieri care sa le fie spec tatori/platitori,sponsori si reprezentanti ai unor instituții ale statului care pentru o invitatie inchid ochii la toate afacerile murdare ale conducerii FRF si a Ligii, asta vom avea,adica nimic,doar umilinta . Rusine FRF. Sinteti niste g.l.o.a.b.e..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: