Astra respiră! Victorie de moral pentru campioni pe terenul Craiovei - LOOKPLUS
Astra respiră! Victorie de moral pentru campioni pe terenul Craiovei

Astra respiră! Victorie de moral pentru campioni pe terenul Craiovei

Astra a câştigat meciul din deplasare cu Craiova, scor 3-1, după o partidă extrem de tensionată, dar spectaculoasă în acelaşi timp.

În minutul 2, Ioniţă a dat lovitura după o pasă excelentă a lui Budescu, iar gazdele au au fost aproape de gol după nici 120 de secunde, însă Iliev a ratat penalty-ul obţinut de Băluţă (‘4). Giurgiuvenii au intrat în avantaj la cabine după reuşita lui Buş (’35). Atacantul campioanei a profitat de o gafă a fundaşilor adverşi şi l-a executat cu sânge rece pe Calancea.

Oltenii au primit un nou penalty în repriza secundă (’52), transformat fără probleme de Gustavo. Astralii au protestat vehement şi au fost aproape de a părăsi terenul în semn de protest faţă de lovitura de pedeapsă dictată împotriva lor. Săpunaru a risipit emoţiile pentru oaspeţi, cu ajutorul lui Măzărache, iar tabela indica 3-1 pentru Astra din minutul 66. Fundaşul campioanei a reluat cu capul, din centrul careului, iar mingea a fost uşor deviată de Măzărache, destul cât să-l lase pe Calancea fără replică.

Meciul a continuat să fie spectaculos, giurgiuvenii reuşind nu mai puţin de 10 şuturi pe cadrul porţii în 90 minute, însă tabela a indicat la final 3-1 pentru oaspeţi.

Astra reuşeşte prima victorie în play-off şi acumulează 26 de puncte, cu unul mai puţin faţă de CS U Craiova. Atât oltenii, cât şi giurgiuvenii, sunt ca şi ieşiţi din lupta la titlu.

15 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: