Astra, la prima victorie după 4 etape. Giurgiuvenii au câștigat la Târgu Mureș, după un final de meci nebun! - LOOKPLUS
Astra, la prima victorie după 4 etape. Giurgiuvenii au câștigat la Târgu Mureș, după un final de meci nebun!

Astra, la prima victorie după 4 etape. Giurgiuvenii au câștigat la Târgu Mureș, după un final de meci nebun!

Fără victorie de 4 etape, campioana României a spart gheața la Târgu Mureș, unde a câștigat cu 2-0.

Denis Alibec a fost din nou decisiv pentru echipa lui Marius Șumudică. Atacantul Astrei a marcat un gol superb în prelungirile primei reprize. Alibec s-a distrat cu apărarea gazdelor și a șutat necruțător, sub transversală, din interiorul careului (’45+1).

Teixeira a avut și el golul în bocanc în două rânduri, dar mureșenii au scăpat de fiecare dată cu fața curată. Prima oară (’51), portughezul a reluat peste poartă dintr-o poziție ideală, iar a doua oară a șutat direct în Mingote din doar câțiva metri (’82).

Cele două formații au solicitat penalty pe finalul jocului, dar arbitrul Cojocaru nu s-a lăsat înduplecat. ASA a cerut lovitură de pedeapsă după un duel între Emil Dică și Junior Morais, dar centralul partidei nu a dictat nimic (’76). După nici două minute, giurgiuvenii au solicitat lovitură de la 11 metri după intervenția lui Mendy asupra lui Boubacar, dar nici de această dată Cojocaru nu a arătat punctul cu var (’78).

Ardelenii puteau obține un punct, dar elevii lui Dan Alexa s-au întrecut în ratări pe finalul meciului. Cordoș (’87), Ciolacu (’89, ’90+1) și Zicu (’90+1) au avut șansa golului egalizator, dar zeița Fortuna a fost de partea oaspeților. Mai mult, Astra a închis tabela la ultima fază de joc, prin Daniel Florea (’90+2).

22 septembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: