Astra învinge Viitorul, scor 1-0, și lupta la titlu devine incendiară! Budescu, sărbătoritul zilei - LOOKPLUS
Astra învinge Viitorul, scor 1-0, și lupta la titlu devine incendiară! Budescu, sărbătoritul zilei

Astra învinge Viitorul, scor 1-0, și lupta la titlu devine incendiară! Budescu, sărbătoritul zilei

Astra i-a dat o mână de ajutor rivalei Steaua, după ce a reușit să învingă liderul Viitorul, scor 1-0. Victoria i-a fost dedicată lui Constantin Budescu, care astăzi a împlinit 28 de ani.

Mai mult, giurgiuvenii i-au scos pe dinamoviști de pe locurile de play-off, pentru ca bucuria lui Gigi Becali să fie completă.

Prima repriză a partidei de la Giurgiu a fost anostă, fără ocazii notabile de poartă. De menționat doar șutul, milimetric pe lângă poartă, al lui Vlad Morar din lovitură liberă de la 20 de metri. Teixeira a deschis scorul cu un șut din 3 metri, după un corner executat impecabil de Budescu (’58).

Oaspeții au fost aproape de egalare în minutul 72. Morar a interceptat un balon, a rămas singur cu Lung Jr, dar s-a pierdut cu firea și a pierdut duelul cu portarul gazdelor. Coman a avut și el golul în bocanc, însă portarul Astrei a respins în corner, cu un reflex de zile mari, șutul acestuia din lovitură liberă de la marginea careului (’87).

S-a terminat 1-0 pentru Astra, iar sezonul e aproape salvat pentru Marius Șumudică. În urma acestui rezultat, Astra acumulează 35 de puncte și se distanțează la 3 lungimi de principala urmăritoare Dinamo. Viitorul rămâne cu 48 de puncte, cu 3 mai multe față de ocupanta locului secund, Steaua.

19 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: