Astra Giurgiu a învins ASA Târgu Mureș cu 1-0, după golul lui Takayuki Seto - LOOKPLUS
Astra Giurgiu a învins ASA Târgu Mureș cu 1-0, după golul lui Takayuki Seto

Astra Giurgiu a învins ASA Târgu Mureș cu 1-0, după golul lui Takayuki Seto

Astra a câștigat fără probleme meciul cu ASA Târgu Mureș, scor 1-0, iar Marius Șumudică are motive de mulțumire.

Budescu a ratat prima mare ocazie a meciului în primul minut. Mijlocașul a șutat din poziție laterală, puțin peste poartă, după ce a fost lansat excelent pe stânga. Silviu Lung Jr le-a dat emoții gazdelor în minutul 18, când a respins eronat o minge până la Gabi Mureșan, dar fotbalistul Mureșului a trimis extrem de slab (’18).

Inevitabilul s-a produs în minutul 28, când Seto l-a executat cu sânge rece pe Pap cu un șut din interiorul careului. Reușita japonezului nu l-a impresionat pe Marius Șumudică. Tehnicianul a rămas impasibil la golul marcat de elevii săi, în semn de protest față de conducerea campioanei, cu care se află în conflict.

Niculae a avut golul în bocanc în minutul 36, dar a șutat în portarul Mureșului din poziție ideală. Presiunea Astrei a continuat, iar Budescu i-a pasat genial lui Ioniță, în minutul 42, dar jucătorul Astrei a fost blocat de Pap. Același Ioniță a ratat incredibil în repriza secundă, cu un șut puternic din 11 metri puțin peste poartă (’48). Asediul campioanei a continuat până în ultimul minut al meciului, dar cei de la ASA au scăpat cu un singur gol primit. În minutul 81, la un duel între Pap și Seto, giurgiuvenii au cerut penalty, dar arbitrul Popa a lăsat jocul să continue.

Astra urcă pe ultimul loc de play-off cu 32 de puncte, depășind-o pe CFR Cluj, dar ardelenii întâlnesc Steaua pe teren propriu și au șansa de a recupera distanța față de giurgiuveni.

3 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: