Astra - FCSB 0-1. Trupa lui Reghe rămâne în cursa pentru titlu. Campioana se decide în ultima etapă! - LOOKPLUS
Astra – FCSB 0-1. Trupa lui Reghe rămâne în cursa pentru titlu. Campioana se decide în ultima etapă!

Astra – FCSB 0-1. Trupa lui Reghe rămâne în cursa pentru titlu. Campioana se decide în ultima etapă!

FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul Astrei și rămâne în cursa pentru titlu. Campioana acestei ediții se va decide în ultima etapă. Viitorul are prima șansă, iar cu o victorie în fața CFR-ului va termina campionatul pe primul loc indiferent de rezultatele obținute de Dinamo și FCSB.

Pe locul 3 în clasament, FCSB era condamnată la victorie în fața Astrei pentru a nu ieși din lupta la titlu. „Roș-albaștrii” au avut un start de partidă perfect. Gnohere a deschis scorul cu latul, după o acțiune superbă purtată de Boldrin și Alibec (’12). Replica giurgiuvenilor a venit repede. Budescu a tras plasat, dar Niculae nu a reușit să împingă balonul în plasă (’14). Buș a trimis alături dintr-o poziție bună, spre disperarea lui Marius Șumudică (’25). Niculae a avut din nou șansa golului, însă Niță a intervenit (’37).

Oaspeții puteau să-și dubleze avantajul înainte de pauză, însă Lung a parat execuția fundașului, aflat într-o poziție ideală de a marca (’39). Nici Jakolis nu a fost mai norocos, trimițând peste de la doar câțiva metri (’52).

Sub adăpostul avantajului din prima repriză, FCSB a bătut în retragere, iar tactica era să-i coste pe elevii lui Reghe. Ioniță și Florea au fost aproape de gol, la aceeași fază, dar Niță a fost providențial (’62). Fabricio a expediat o torpilă de la distanță, care a trecut milimetric alături (’64)! Nici Buș nu l-a putut învinge pe Niță (’66), iar Ioniță a tras puțin alături după o acțiune personală de toată frumusețea (’68).

Muniru putea încheia socotelile, însă a tras slab, permițându-i lui Silviu Lung să respingă (’89). Nu a contat însă. S-a terminat 0-1, rezultat care o menține pe FCSB în lupta la titlu.

Reghe, indicații din parcare

Suspendat după eliminarea din meciul cu Dinamo, Reghe a urmărit meciul din loja oficială. Pe durata primei reprize, tehnicianul a comunicat prin telefon, cel mai probabil, cu cineva din staff-ul aflat pe bancă. După fluierul primei părți, Reghe s-a îndreptat spre parcarea din spatele stadionului de la Giurgiu, unde a fost parcat autocarul bucureștenilor. Antrenorul a fost însoțit de unul dintre membrii staff-ului tehnic, căruia a dorit să-i transmită indicații.

„Haideți, ce naiba, nu pot să stau liniștit?”, a fost reacția lui Reghe în momentul în care a fost surprins de jurnaliști în parcare. Tehnicianul nu s-a mai întors la stadion și a rămas în autocarul echipei, de unde a urmărit partea a doua a meciului cu Astra.

8 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: