S-a sucit! Dorit de Steaua și Astra, Sânmărtean a semnat cu Pandurii! - LOOKPLUS
S-a sucit! Dorit de Steaua și Astra, Sânmărtean a semnat cu Pandurii!

S-a sucit! Dorit de Steaua și Astra, Sânmărtean a semnat cu Pandurii!

UPDATE: Răsturnare de situație! Deși era curtat de Steaua și Astra, Lucian Sânmărtean va îmbrăca tricoul Pandurilor. Mijlocașul a semnat un contract valabil pe un an de zile cu gruparea gorjeană, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

……………………..

Astra e pregătită să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. După ce l-a luat pe Cristi Săpunaru, campioana vrea să-l aducă și pe Lucian Sânmărtean.

Rămas liber de contract după despărțirea de Al Ittihad, Sânmărtean ar putea reveni în Liga I. Deși s-a aflat și pe lista Stelei, mijlocașul este foarte aproape să bată palma cu Astra Giurgiu. Dani Coman a recunoscut că a demarat tratativele cu Anamaria Prodan, agentul jucătorului, pentru aducerea fotbalistului.

„Ne-am dori un jucător precum Lucian Sânmărtean. Îl cunosc de când eram copii. E un jucător de mare valoare. Un talent că Sânmărtean se naşte o dată la 100 de ani. Vom avea o discuţie cu el, cu agentul lui, apoi vom vedea dacă va veni sau nu. Cert este că ne dorim un fotbalist precum este Sânmărtean”, a declarat președintele giurgiuvenilor, la Sport.ro.

25 iulie 2016

2 comentarii la acest articol To “S-a sucit! Dorit de Steaua și Astra, Sânmărtean a semnat cu Pandurii!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: