Astra bate tot! Campioana României e ca și calificată în play-off, după 3-1 la Chiajna - LOOKPLUS
Astra bate tot! Campioana României e ca și calificată în play-off, după 3-1 la Chiajna

Astra bate tot! Campioana României e ca și calificată în play-off, după 3-1 la Chiajna

Astra a învins la Chiajna, scor 3-1, și sezonul pare să fie salvat pentru Șumudică, pe ultima sută de metri.

Giurgiuvenii au făcut un pas mare spre accederea în play-off. Fabricio a deschis scorul cu o execuție superbă, după o minge centrată de Budescu (‘8). Bucuria oaspeților a durat 30 de secunde, Serediuc reușind să egaleze la faza imediat următoare. Jucătorul Concordiei a profitat de o gafă a lui Junior Morais și l-a executat pe Lung Jr (‘9). Raul Costin a avut golul în bocanc, dar a nimerit bara transversală, cu un șut de la 25 de metri (’19).

Repriza secundă a fost la discreția Astrei, campionii demonstrând că merită să joace în play-off. Florea și-a adus echipa în avantaj cu un șut din interiorul careului (’48), în timp ce oaspeții au replicat prin Răsdan, care a trimis milimetric pe lângă poartă (’63). Budescu a risipit orice emoție în minutuș 73, după o eroare a lui Dobrosavlevic. Decarul Astrei s-a trezit singur cu Bălgrădean, pe care l-a executat cu sânge rece (’73). S-a terminat 3-1 pentru Astra și play-off-ul e tot mai sigur pentru giurgiuveni.

Echipa lui Șumudică acumulează 38 de puncte, dar mai are două meciuri de disputat. Presiunea se mută pe CFR Cluj, care trebuie să învingă la Iași.

27 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: