Asta schimbă totul la Steaua: ”Aseară l-au sunat pe Gâlcă și l-au chemat la discuții” - LOOKPLUS
Asta schimbă totul la Steaua: ”Aseară l-au sunat pe Gâlcă și l-au chemat la discuții”

Asta schimbă totul la Steaua: ”Aseară l-au sunat pe Gâlcă și l-au chemat la discuții”

Victoria obținută de Steaua în fața marii rivale Dinamo l-a bucurat enorm pe Gigi Becali. Aseară, patronul l-a chemat pe Costel Gâlcă pentru a-i da vestea cea mare.

Gigi Becali jubilează după ce Steaua și-a umilit ”dușmanii” din Ștefan cel Mare și a decis să-l invite la Palat pe Gâlcă, pentru a discuta despre echipă, alături de președintele Valeriu Argăseală. Omul de afaceri a venit chiar cu o propunere surprinzătoare pentru tehnician.

”Aseară l-au sunat pe Gâlcă și l-au chemat la discuții. Gigi Becali l-a primit cu căldură, l-a felicitat pentru victorie, apoi i-a spus că ar putea să rămână antrenor la Steaua și din vară dacă va câștiga toate trofeele puse în joc. Nu i-a promis nimic, dar i-a spus că se gândește serios să-l păstreze. Gâlcă n-a răspus nimic, dar i-a căzut bine această veste”, a povestit unul dintre apropiații tehnicianului.

Gestul lui Gigi Becali a venit la scurt timp după ce Costel Gâlcă a recunoscut, imediat după meciul cu Dinamo, că nu a mai vorbit în ultimul timp cu patronul. Atunci, Gâlcă a afirmat că și-ar dori să se întâlnească cu patronul și că, probabil, va discuta cu acesta în cel mai scurt timp.

6 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: