ASA, tot mai aproape de Liga a 2-a! Mureșenii, doar egal cu Gaz Metan - LOOKPLUS
ASA, tot mai aproape de Liga a 2-a! Mureșenii, doar egal cu Gaz Metan

ASA, tot mai aproape de Liga a 2-a! Mureșenii, doar egal cu Gaz Metan

ASA e tot mai departe de salvarea de la retrogradare, după ce nu a reușit decât o remiză cu Gaz Metan, scor 0-0. Mureșenii au adunat doar 13 puncte în clasament, în timp ce medieșenii ocupă locul secund în play-out, cu 30 de puncte.

Aflați pe ultimul loc în clasament, mureșenii aveau nevoie disperată de victorie în fața Mediașului pentru a păstra șanse reale în lupta pentru evitarea matineului. Nicoliță a semnat prima ocazie a meciului, după ce a șutat în brațele lui Greab din doar câțiva metri (’13). Elevii lui Ganea au solicitat și un penalty în minutul 35, după un duel între Sin și Danci, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Medieșenii au replicat pe finalul reprizei, prin Crețu, care a încercat un lob de efect peste Pap, însă mingea a trecut alături (’43). Eric a căutat și el golul din lovitură liberă, dar portarul mureșenilor a reușit să respingă (’48). Lupu a fost și el aproape să deschidă scorul, după o acțiune personală de toată frumusețea, însă Pap a avut o nouă intervenție magistrală (’76).

Gazdele au ratat și ele șansa să puncteze pe tabelă, prin Rus, care a reluat periculos cu capul, dar Greab a avut o paradă fabuloasă (’83). Nicoliță l-a testat din nou pe goalkeeperul oaspeților, cu un șut violent, însă portarul Mediașului a reușit să boxeze balonul. Mingea a ajuns la Lemnaru, care a trimis lamentabil dintr-o poziție ideală (’86). Scor final: 0-0.

29 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: