ASA Târgu Mureş - Timişoara 0-0. Ratări uriaşe la ambele porţi! - LOOKPLUS
ASA Târgu Mureş – Timişoara 0-0. Ratări uriaşe la ambele porţi!

ASA Târgu Mureş – Timişoara 0-0. Ratări uriaşe la ambele porţi!

ASA şi Timişoara şi-au împărţit punctele la Târgu Mureş, scor 0-0, la capătul unui meci spectaculos. Ardelenii sunt tot mai departe de salvarea de la retrogradare, aflându-se pe ultimul loc în play-out, cu doar 11 puncte. Bănăţenii ocupă locul 5, cu 18 puncte.

Timişorenii au început în forţă partida. Henrique a deschis scorul în minutul 6, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside. După nici 5 minute, Bărbuţ a luat la ţintă bara, deşi îl driblase pe Pap (’11)! La reluare, acelaşi Bărbuţ a solicitat un penalty după un duel cu Mendy, însă arbitrul a lăsat jocul să continue (’34).

Gazdele au replicat prin Nicoliţă, care a şutat la colţul scurt, dar Straton a reuşit să respingă (’38). Ultima ocazie a reprizei i-a aparţinut lui Cânu, care a trimis cu latul peste din interiorul careului (’42).

Cele două echipe s-au jucat cu ocaziile şi în actul secund. Aflat în poziţie excelentă, Ciolacu a şutat peste, spre stupoarea spectatorilor (’60). Nemarcat în careu, Drăghici a reluat cu capul pe lângă, din doar câţiva metri (’83). Mailat a ratat o ocazie monumentală pe finalul meciului. Jucătorul oaspeţilor a trimis la colţul lung de la preajma punctului cu var, dar Pap a reuşit să respingă cu un reflex uluitor (’87). Scor final: 0-0.

15 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: