ASA Târgu Mureş - FC Botoşani 0-2. Ardelenii, ca şi retrogradaţi! - LOOKPLUS
ASA Târgu Mureş – FC Botoşani 0-2. Ardelenii, ca şi retrogradaţi!

ASA Târgu Mureş – FC Botoşani 0-2. Ardelenii, ca şi retrogradaţi!

ASA Târgu Mureș e ca și retrogradată în liga secundă, după ce a pierdut și duelul cu FC Botoșani, scor 0-2. Elevii lui Ionel Ganea ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 13 puncte, cu 4 etape înainte de final.

Oaspeţii au dominat partida. Roman (’20) și Golofca (’23) au ratat șanse uriașe la buturile adverse. Primul și-a luat însă revanșa în minutul 28, când a deschis scorul cu o reluare din cădere, pe lângă Pap. Atacantul a reușit „dubla” după nici 10 minute, în urma unei acțiuni personale de toată frumusețea (’38). La reluare, Golofca putea duce scorul la 3-0, dar lobul său a trecut peste poartă (’39).

Miron, aproape de o accidentare groaznică

După pauză, au urmat momente de panică. Miron a fost aproape de o accidentare groaznică, după ce a fost lovit cu cotul în cap de Ciprian Rus (’47). Fotbalistul moldovenilor a avut nevoie de îngrijiri medicale, revenindu-şi cu greu în urma loviturii încasate. Din fericire pentru oaspeţi, Miron a putut continua partida, însă a purtat un bandaj pe cap. Pentru gestul său, Rus s-a ales doar cu cartonaşul galben.

Popovici a ratat o şansă uriaşă în minutul 68. A scăpat singur spre poartă, a ezitat să şuteze, a preferat un dribling, după care a tras, dar goalkeeperul gazdelor a reuşit să respingă în corner! După câteva secunde, Kuku a şutat în Pap din doar câţiva metri! Roman i-a exasperat şi el pe colegii săi, după ce a ratat incredibil dintr-o poziţie ideală. Servit excelent de Golofca, atacantul s-a încurcat în propriile driblinguri, fiind deposedat în ultima clipă de Pap (’71)!

Ardelenii şi-au arătat colţii abia spre finalul meciului. Schieb a reluat periculos cu capul din doar câţiva metri, dar Cobrea a avut un reflex pe măsură (’86). Stoica nu a fost nici el mai norocos, şutul său fiind deviat puţin alături de fundaşii oaspeţi (’88). Scor final: 0-2.

În urma acestei victorii, FC Botoşani a urcat pe locul 3 în play-out, cu 30 de puncte, la fel ca FC Voluntari.

15 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: