ASA răspunde acuzelor lansate de stelişti. Comunicatul mureşenilor - LOOKPLUS
ASA răspunde acuzelor lansate de stelişti. Comunicatul mureşenilor

ASA răspunde acuzelor lansate de stelişti. Comunicatul mureşenilor

Oficialii celor de la ASA Târgu Mureş au luat atitudine după reacţiile lui MM Stoica. Directorul sportiv al campioanei l-a acuzat pe Ivan Gonzalez că s-ar fi dat la o parte în meciul cu Astra, câştigat de giurgiuveni cu 4-1.

„Avem deplină încredere în componenții lotului nostru și excludem din start orice acuzații aduse jucătorilor ASA Tîrgu-Mureș. Am abordat fiecare meci la victorie, jucătorii fiind conștienți de importanța jocurilor din play-off-ul Ligii 1 Orange.

Din păcate, situația care a apărut la club, prin demararea procesului de reorganizare, a afectat moralul jucătorilor și, implicit, a influențat evoluțiile acestora în teren în meciurile din play-off.

Clubul ASA Tîrgu-Mureș nu acceptă sub nicio formă astfel de păreri și acuze aruncate asupra unor componenți ai lotului nostru, determinate mai mult ca urmare a imposibilității unor adversari, prin jocul prestat, de a-și trece în palmares noi titluri care li se par ca aparținându-le de drept.

Clubul ASA Tîrgu-Mureș își cere scuze suporterilor echipei de fotbal și publicului prezent la stadion, pentru evoluția echipei din meciul cu Astra Giurgiu și, în special, pentru rezultatul final venit în urma unei prestații modeste și îi asigurăm că vom lupta până la capăt pentru a încheia cu onoare acest sezon competitional”, se arată în comunicatul celor de la ASA.

26 aprilie 2016

Un comentariu To “ASA răspunde acuzelor lansate de stelişti. Comunicatul mureşenilor”

  1. Transmit pe aceasta cale ,,multumiri ” redactiei LOOK TV care a reusit performanta sa decupeze acceptabil logo-ul PIXEL ProSport de pe fotografia noastra, bineinteles fara sa ceara acceptul. Multumim totodata pentru respectul acordat fotografilor de sport care staucel putin 2 ore in ploaie si frig distrandu-se cu ,,echipamentul primit cadou de la televiziuni” pentru a fotodocumenta un eveniment sportiv.
    PS.Ati schimbat tarziu fotografia si stergerea comentariilor a fost destul de lenta, am apucat sa facem pe putin 2 print screen-uri (la articol si comentarii implicit).
    Astept in continuare o reactie din partea redactiei, pentru cele mentionate mai sus, altfe voi reaminti cititorilor aceste lucruri zilnic la toate articolele ce le veti posta de maine incepand…E vorba doar de exercitarea dreptului de exprimare libera si de respectul reciproc….adresa de mail o gasiti la fel de usor precum ati gasit fotografia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: