ASA nu! Mutu și compania riscă să piardă play-off-ul, după un meci slab la Cluj - LOOKPLUS
ASA nu! Mutu și compania riscă să piardă play-off-ul, după un meci slab la Cluj

ASA nu! Mutu și compania riscă să piardă play-off-ul, după un meci slab la Cluj

ASA Târgu Mureș și-a complicat singură viața! Ardelenii porneau în urmă cu două etape ca favoriți clari la ultimul loc de play-off, iar acum depind de jocul rezultatelor, după ce au pierdut în Gruia, scor 0-1.

Prima repriză a partidei din Gruia a fost săracă în ocazii de poartă. În mitanul secund, CFR a ieșit mult mai determinată de la cabine și a reușit să schimbe rezultatul de pe tabelă. Nouvier a punctat cu un șut din interiorul careului, după o acțiune bună a gazdelor (’73). A fost al doilea șut pe poartă al CFR-ului pe durata întregii partide!

Surprinzător, ASA Târgu Mureș nu a reușit să pună presiune pe adversar, deși avea nevoie disperată de gol. S-a terminat 1-0 pentru CFR, iar lucrurile se complică foarte tare pentru vicecampioana României.

CFR Cluj urcă pe locul 9 în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce ASA Târgu Mureș rămâne la un punct în spatele formației CSMS Iași, ocupanta ultimului loc de play-off. Pentru ardeleni, totul se va decide în ultima etapă. ASA va da piept cu FC Botoșani, în timp ce CSMS Iași va juca în deplasare, contra Stelei.

21 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: