ASA îşi caută antrenor după demiterea lui Ionuţ Chirilă. Cine e în pole position - LOOKPLUS
ASA îşi caută antrenor după demiterea lui Ionuţ Chirilă. Cine e în pole position

ASA îşi caută antrenor după demiterea lui Ionuţ Chirilă. Cine e în pole position

ASA Târgu Mureş îşi caută antrenor după plecarea lui Ionuţ Chirilă. Tehnicianul a fost demis după doar 3 etape, în care a obţinut doar un singur punct.

Pe lista conducerii mureşene se află mai mulţi antrenori. George Ciorceri, Erik Lincar, Ionel Ganea şi, surpriză, Ilie Stan, cel care a fost înlocuit chiar de Ionuţ Chirilă. Favorit să preia banca ardelenilor e Ganezu’.

„Nu vom avea un nou antrenor la meciul pe care ASA Tg. Mureș îl va avea în această etapă cu Poli Timișoara. Suntem în discuții cu mai mulți tehnicieni, n-am bătut palma momentan cu nimeni, dar vă pot confirma că Ionel Ganea ne-a fost propus de doamna Anamaria Prodan. În acest moment, Ganea are cele mai mari șanse să semneze cu echipa noastră, dar suntem într-o perioadă în care analizăm, discutăm și după Paști vom lua o decizie finală. Nu avem de ce să ne grăbim, dar vom face totul ca săptămâna viitoare să anunțăm noul antrenor al echipei”, a declarat directorul general al lui ASA Tg. Mureș, Cristian Cherteș, pentru gsp.ro.

ASA Târgu Mureş ocupă ultimul loc în play-out, cu doar 9 puncte, şi are are şanse infime să se salveze de la retrogradare.

13 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: