Argăseală: „A fost o rușine de arbitraj! A dus un club în agonie. Campionatul așa se va decide” - LOOKPLUS
Argăseală: „A fost o rușine de arbitraj! A dus un club în agonie. Campionatul așa se va decide”

Argăseală: „A fost o rușine de arbitraj! A dus un club în agonie. Campionatul așa se va decide”

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a catalogat drept inexplicabilă maniera de arbitraj a lui Robert Dumitru și consideră că nu forma sa slabă este de vină. În opinia oficialului Stelei, arbitrajele vor influența peste măsură acest campionat.

„Cred că nici noi n-am jucat exact ce trebuie să joace o echipă care vrea să câștige campionatul. Nu mi-a fost dat niciodată să văd un asemenea arbitraj. O explicație nu am, dar încep să cred că acest campionat va fi decis în proporție mult mai mare decât este normal de arbitri. Asemenea arbitri de talia lui oferă o altfel de conotație”, a tunat Argăseală la microfonul Look TV.

Președintele Stelei nu s-a oprit și a continuat să vorbească în termeni duri despre brigada de la partida cu Oțelul, deși recunoaște că nici Steaua nu trece printr-o formă foarte bună: „Este inexplicabil cum poți face un arbitraj de acest gen, să duci un club în agonie pentru că vrei să arăți că tu poți arbitra în asemenea hal. Din bun simț ar trebui să te oprești. Este o rușine de arbitraj. Nu poți să faci așa ceva. Nu cred că există un om care să iubească Steaua și să fie mulțumită, dar este un mod inexplicabil de a trata o echipă. Și arbitri de linie, și cei de centru, au fost la fel.

În opinia fostului arbitru asistent, toate sforile se trag pentru ASA Târgu Mureș. „Eu când am atras atenția, după meciul cu Astra, cineva de la Târgu Mureș a ieșit cu niște afirmații lipsite de politețe și de bun simț. Asemenea manieră de arbitraj este intolerabilă, inexplicabilă și nu este doar explicația unei forme slabe a arbitrului”, a încheiat Valeriu Argăseală.

19 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: