Antrenament reuşit: România - Georgia 5-1! Să vină Franţa! - LOOKPLUS
Antrenament reuşit: România – Georgia 5-1! Să vină Franţa!

Antrenament reuşit: România – Georgia 5-1! Să vină Franţa!

România a câştigat amicalul cu Georgia, scor 5-1, la capătul unui meci în care oaspeţii au comis gafe de cascadorii râsului.

Adi Popa a deschis scorul în minutul 2, după ce a interceptat o pasă trimisă de Dvali către propriul portar. Tricolorii au mai beneficiat de un cadou după doar câteva secunde. Amisulashvili a marcat un autogol stupid, după o centrare a lui Raţ (‘3).

Putea fi 3-0 pentru România, însă Bogdan Stancu a nimerit bara transversală din interiorul careului (’18). La reluare, Adi Popa a fost aproape de „dublă”, dar a trimis tot în bară, după o nouă eroare în defensiva georgienilor (’20). Replica oaspeţilor a venit abia în minutul 26, când Kverkvelia a reluat periculos cu capul, mingea fiind scoasă cu greu de Tătăruşanu.

Elevii lui Anghel Iordănescu au marcat golul al treilea imediat după pauză. Stanciu a punctat, după ce a scăpat singur cu portarul advers (’49). Jucătorii lui Vladimir Weiss au reuşit să reducă din handicap în minutul 68, după autogolul lui Cosmin Moţi!

Finalul de meci a aparţinut românilor. Torje (’80) a dus scorul la 4-1, iar Keşeru a închis tabela, cu un şut de la 25 de metri, deviat în proprie poartă de un fundaş georgian (’87).

S-a retras Mutu

Adrian Mutu s-a retras oficial din fotbal. „Briliantul” a fost premiat de FRF pentru întreaga activitate la echipa naţională, înaintea meciului amical cu Georgia. Jucătorul de 37 de ani a primit un trofeu din partea lui Răzvan Burleanu, un buchet de flori şi un tricou al primei reprezentative. Pe cubul de deasupra terenului Arenei Naţionale au rulat imagini cu golurile înscrise de atacant pentru România. În tricoul naţionalei, Mutu a bifat 35 de goluri în 77 de partide.

Echipa de start a României: Tătăruşanu – Săpunaru, Dr. Grigore, Moţi, Raţ – Pintilii (’84 Sânmărtean), Hoban (’64 Prepeliţă) – Adi Popa (’71 Keşeru), Stanciu (’83 Alibec), Stancu (’71 Torje) – Andone (’64 Chipciu).

3 iunie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: