Anticristul din cardul de sănătate (VIDEO) - LOOKPLUS
Anticristul din cardul de sănătate (VIDEO)

Anticristul din cardul de sănătate (VIDEO)

Cardul de sănătate naște în continuare controverse. Pe motiv că dacă este citit invers, cuvântul „card” devine „drac” sau că ar conține numărul 666, există persoane care nu vor cu nici un chip să îl folosească. Pentru acestea Guvernul a găsit o soluție: cardul cu cip va fi înlocuit cu o adeverință care trebuie actualizată la fiecare 3 luni.

După ce săptămâna trecută mai mulți preoți, dar și câteva măicuțe din Neamț, au protestat împotriva cardului de sănătate, despre care spun că este lucrătura diavolului, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române îndeamnă la rațiune. Chiar Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, recunoaște că va folosi documentul, dacă va fi nevoie.

În cele din urmă, Guvernul a elaborat un proiect de hotărâre ce prevede că persoanele care refuză din motive religioase sau de conştiinţă primirea cardului naţional, vor depune o declaraţie pe proprie răspundere, la Casa de Asigurări de Sănătate. Aceasta va face dovada calităţii de asigurat pe baza unei adeverinţe valabile 3 luni.

Cardul naţional de sănătate va fi utilizat obligatoriu la medicii de familie, în spitale şi farmacii, începând cu data de 1 aprilie.

27 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: