Andrei Cordoș e convins că Dinamo va avea o misiune grea în Giulești: ”Rapidiștii își vor da viața pe teren cu noi” - LOOKPLUS
Andrei Cordoș e convins că Dinamo va avea o misiune grea în Giulești: ”Rapidiștii își vor da viața pe teren cu noi”

Andrei Cordoș e convins că Dinamo va avea o misiune grea în Giulești: ”Rapidiștii își vor da viața pe teren cu noi”

Fundașul ”câinilor” se așteaptă la un meci dur contra Rapidului, în fața unor adversari motivați și crede că absențele din lotul giuleștenilor nu vor conta în economia partidei.

Andrei Cordoș se află în fața primului derby de când s-a transferat la Dinamo, motiv pentru care așteaptă cu nerăbdare confruntarea cu rivalii din Giulești. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este conștient că echipa sa va avea o misiune grea în fața unor adversari care vor uita pentru 90 de minute de toate problemele care macină clubul.

”Din punctul meu de vedere acest meci e un derby, iar pentru mine ar fi primul din postura jucătorului care a venit la Dinamo să prindă cât mai multe derby-uri şi să joace cât mai mult. Cu siguranţă va fi un meci foarte dur, adică jucătorii vor fi foarte ambiţioşi. E adevărat, lor le lipsesc jucători importanţi, le va lipsi și Pancu, dar pe noi nu ne interesează cine joacă la Rapid. Pe noi ne interesează doar că vom avea un meci greu cu ei. E o echipă care s-a reunit de puţin timp, dar arţăgoasă, care aleargă foarte mult şi cu siguranţă că antrenorul lor le va spune să-şi dea viaţa în meciul cu Dinamo”, a declarat Cordoș în exclusivitate pentru Look TV.

Acesta a comentat și situația din Giulești, amintindu-și că a trecut prin probleme asemănătoare pe vremea când evolua la FC Vaslui. ”Cred că atunci când ne apucăm de fotbal, ne gândim că vin şi momente mai grele, dar trebuie să jucăm până la urmă din pasiune şi din plăcere. Şi eu am trecut prin greutăţile astea la Vaslui, dar m-am motivat pentru că mie îmi place fotbalul şi indiferent ce se întâmplă în afara lui, trebuie să ne facem datoria pe teren”, a mai spus Cordoș, care vede în Rapid o candidată la retrogradare.

E sceptic în privința viitorului celor de la Rapid

”Din păcate, cred că Rapid se va bate la retrogradare, dar cine ştie ce se va întâmpla la ei pe viitor? Dacă vor mai aduce nişte jucători sau dacă se va închega echipa care a contruit-o Ganea, ar putea să se bată mai sus. Însă în momentul de faţă, sunt o echipă care s-a reunit de puţin timp şi are unele probleme”, a adăugat Andrei Cordoș.

Nu la fel ar trebui să stea lucrurile în privința lui Dinamo. Fotbalistul transferat în această vară în Ștefan cel Mare este sigur că Dinamo are capacitatea să urce în clasament și să termine pe unul dintre primele locuri. ”Noi nu ne-am ferit să zicem că vrem primele locuri, însă n-am spus că vrem locul 1. Noi vrem să luăm fiecare meci în parte şi să vedem unde putem ajunge. Ne dorim foarte mult să terminăm acolo sus”, a încheiat Cordoș.

Derby-ul Rapid – Dinamo se va disputa în această seară, de la ora 21.00, în Giuleşti. Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 şi va fi transmisă în direct și în exclusivitate de postul de televiziune Look TV.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: