Andone, out de la Dinamo? Cine îi va lua locul - LOOKPLUS
Andone, out de la Dinamo? Cine îi va lua locul

Andone, out de la Dinamo? Cine îi va lua locul

Dinamo traversează o perioadă nefastă. „Câinii” ocupă doar locul 8 în clasament, cu 16 puncte, după 12 etape. Conducerea clubului din Ştefan cel Mare ia în calcul o schimbare drastică la echipă.

Şefii lui Dinamo intenţionează să-l demită pe Ioan Andone, deşi tehnicianul mai are doi ani de contract. „Fălcosul” a pierdut şi încrederea fanilor, care nu-l mai vor la echipă. Suporterii i-au cerut demisia de mai multe ori, dar Andone nu vrea să abandoneze corabia atât de repede. „Mai am doi ani de contract. V-am spus, dacă nu termin în primele două locuri, nu se prelungește înţelegerea. Am clauze în contract, care trebuie respectate. N-am nicio problemă. Mă simt sprijinit, mai ales de domnul Negoiță”, a mărturisit Andone după eşecul cu Craiova, scor 1-2.

Totuşi, Adrian Mutu s-a gândit deja la posibilitatea înlocuirii lui Ioan Andone. Noul manager general al clubului din Ştefan cel Mare l-a propus pe Cosmin Contra, variantă agreată şi de patronul Ionuţ Negoiţă, cel care l-a dorit pe „Guriţă” şi în vară, după plecarea lui Mircea Rednic. Pe listă se mai află Claudiu Niculescu şi Marius Şumudică.

150.000 de euro este suma pe care Dinamo trebuie să i-o plătească lui Andone dacă îi reziliază contractul

18 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: