Andone are Spania la picioare! Ofertă fabuloasă primită de atacantul român! - LOOKPLUS
Andone are Spania la picioare! Ofertă fabuloasă primită de atacantul român!

Andone are Spania la picioare! Ofertă fabuloasă primită de atacantul român!

Curg ofertele pentru Florin Andone. Atacantul este curtat de mai multe echipe importante din Europa.

Florin Andone a reuşit un sezon excelent în tricoul Cordobei, pentru care a marcat 16 goluri în 27 de partide, fiind al doilea golgheter al ligii secunde spaniole. Mai mult, atacantul a avut şi evoluţii apreciate la echipa naţională a României. Prestaţia jucătorului a fost remarcată şi de echipe importante ale Europei. Andone e dorit de formaţii din Spania, Italia şi Germania.

Internaţionalul român este curtat intens de Espanyol, unde este dorit de Costel Gâlcă. Pe listă s-a înscris şi Malaga, echipă care a fost la un pas să-l transfere şi vara trecută. „Alb-albaştrii” au oferit un milion de euro pentru român, însă oferta a fost refuzată de conducerea Cordobei. Conform presei iberice, Malaga ar fi dispusă acum să ofere aproximativ 6 milioane de euro, cu două mai mult decât Espanyol.

„A crescut mult în valoare, pentru că a câștigat un an de maturitate și asta se vede în teren. Cu timpul va crește și mai mult. De altfel, a progresat enorm pe ultimii metri înainte de a înscrie și în mișcările cu spatele la poartă”, a declarat Pedro Cordero, omul care l-a adus pe Andone la Cordoba.

Atacantul român are însă o clauză uriaşă de reziliere, în valoare de 20 de milioane de euro! Conducerea Cordobei e dispusă însă să renunţe la serviciile lui Andone dacă oferta e potrivită atât pentru club, cât şi pentru jucătorul de 22 de ani.

7 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: