Amical: Steaua - Vardar Skopje 1-0. Jakolis, eroul vicecampioanei. Alibec și Gnohere, titulari - LOOKPLUS
Amical: Steaua – Vardar Skopje 1-0. Jakolis, eroul vicecampioanei. Alibec și Gnohere, titulari

Amical: Steaua – Vardar Skopje 1-0. Jakolis, eroul vicecampioanei. Alibec și Gnohere, titulari

Cu Alibec și Gnohere titulari, Steaua a câștigat al doilea amical al iernii, disputat în compania lui Vardar Skopje, scor 1-0.

Pintilii putea deschide scorul în minutul 14, cu un șut violent de la peste 20 de metri, însă mingea a lovit bara! Au urmat momente de panică în tabăra vicecampioanei României. Momcilovic a fost lovit la cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni. Reghe a vrut să-l scoată de pe teren pentru a nu risca o accidentare și mai gravă, dar sârbul a continuat jocul, dar cu capul bandajat. Alibec și-a încercat și el norocul la poarta adversă, în mai multe rânduri, dar fără a pune în pericol buturile macedonenilor (‘5, ’20, ’42).

Trupa lui Reghe a spart gheața în actul secund. Jakolis a marcat pentru 1-0, cu un șut puternic sub bară, din unghi (’61). Alibec a avut din nou golul în bocanc, dar a tras peste, dintr-o poziție bună (’68). Achim putea marca și el, dar portarul macedonenilor a respins cu un reflex spectaculos (’85). Scor final: 1-0.

Echipa de start: Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovic – Pintilii, Sulley – Ad. Popa, Alibec, De Amorim – Gnohere; Rezerve: Stăncioiu, Simion, Tudorie, Jakolis, Mihalcea, Achim, Boldrin, Enache, Man

În primul amical din 2017, Steaua a pierdut în fața celor de la Qarabaq, scor 0-2.

24 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: