Am trăit s-o vedem și pe asta! Șumudică, fanul Stelei: "Sunt trup și suflet alături de ei" - LOOKPLUS
Am trăit s-o vedem și pe asta! Șumudică, fanul Stelei: „Sunt trup și suflet alături de ei”

Am trăit s-o vedem și pe asta! Șumudică, fanul Stelei: „Sunt trup și suflet alături de ei”

Deși nu este un fan al Stelei, Marius Șumudică le va ține pumnii „roș-albaștrilor” în partida cu Gaz Metan, echipă angrenată în lupta pentru play-off.

Astra se află doar pe locul 7 în clasament și speră ca trupa lui Reghe să încurce pe Mediaș pentru a mai spera la accederea în play-off. Desigur, giurgiuvenii sunt obligați să câștige cu Chiajna, CSM Poli Iași și FC Botoșani.

„Am emoţii, echipele din faţa noastră câştigă, deci trebuie să batem în fiecare joc. Nu am cum să nu am emoţii când toţi cu care ne luptăm pentru play-off iau trei puncte. Te temi de orice joc, dar este clar că vom întâlni un adversar tenace, care a bătut Steaua şi Dinamo. Le mulţumesc celor din Chiajna că ne-au dat terenul să ne antrenăm, dar vreau să-i bat. Nu e uşor să-i baţi, dar încercăm. Credeţi că intrăm, gata, pe vârfuri şi luăm trei puncte? Vedem! Dacă nu batem, mai avem două jocuri. Șase puncte, vedem, calculăm”, a precizat Șumudică.

Tehnicianul Astrei va fi fanul Stelei în această seară, la Mediaș. „Îmi place această bătălie în cinci echipe pentru locurile de play-off. Mie mi-a plăcut riscul tot timpul. O să vedem ce va face Iaşiul cu CFR, deşi văd că au absenţe, că au luat galbene ca să stea în meciul cu clujenii. Diseară, la Gaz Metan – Steaua, mi-am cumpărat căciulă, fular, sunt fecesebist! Sunt trup şi suflet alături de ei!”, a declarat amuzat Șumudică.

26 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: