Alibec, iertat de Becali? "Lui îi accept orice! El îmi aduce campionatul" - LOOKPLUS
Alibec, iertat de Becali? „Lui îi accept orice! El îmi aduce campionatul”

Alibec, iertat de Becali? „Lui îi accept orice! El îmi aduce campionatul”

Becali a revenit la sentimente mai bune față de Alibec, pe care l-a desființat după meciul cu CFR, încheiat nedecis, scor 0-0.

Gigi Becali a tunat la adresa lui Denis Alibec după partida de la Cluj. Patronul lui FCSB l-a pus la zid pe atacant ca urmare a gestului făcut în momentul schimbării cu Gnohere. Nervos că a fost înlocuit mult prea repede, starul „roș-albaștrilor” a refuzat să dea mâna cu Reghe, a lovit cu piciorul o sticlă cu apă și a plecat direct la vestiare, fără să urmărească deznodământul partidei.

Latifundiarul l-a iertat însă pe Alibec, fiind convins că atacantul poate fi decisiv în lupta la titlu. În plus, Becali nu s-a arătat deranjat de faptul că elevii lui Reghe se relaxează în cantonament cu partide de poker.

„Îi las să se joace. Mă duc și joc și eu cu ei. E de distracție. Să vină controlul, nu au ce să facă. Îi accept orice lui Alibec! El îmi aduce campionatul și iau 15 milioane pe el. Joacă pe bețe de chibrituri și la final câștigă și ei 10 euro. Le dau eu voie să joace, care e problema? De ce să mă deranjeze? M-a întrebat pe mine Reghe și i-am zis să îi lase pe băieți să se relaxeze”, a precizat Gigi Becali la Romania TV.

20 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: