Alibec i-a dat o "palmă" lui Iordănescu! Atacantul a reuşit o "triplă" spectaculoasă cu Dinamo! - LOOKPLUS
Alibec i-a dat o „palmă” lui Iordănescu! Atacantul a reuşit o „triplă” spectaculoasă cu Dinamo!

Alibec i-a dat o „palmă” lui Iordănescu! Atacantul a reuşit o „triplă” spectaculoasă cu Dinamo!

Astra a făcut instrucţie cu Dinamo şi a revenit în fruntea clasamentului, cu 35 de puncte. Giurgiuvenii au câştigat cu 4-1, la capătul unui meci spectaculos.

Trupa lui Marius Şumudică a deschis prima scorul, prin Boudjemaa (’16). Francezul a reluat la colţul scurt, după o fază superbă creată de William de Amorim şi Junior Morais. Replica dinamoviştilor a venit din partea lui Palic, care a executat o lovitură liberă direct în braţele lui Silviu Lung (’25). Cel mai aproape de egalare a fost Essombe (’31). Camerunezul a luat o acţiune pe cont propriu, a scăpat singur cu portarul advers, însă Lung a reuşit să respingă în corner!

Cei care au reuşit să înscrie au fost tot giurgiuvenii. Alibec a marcat un eurogol: şut cu efect, din lateral dreapta (’35)! Gazdele au redus din handicap după doar trei minute, după un autogol stupid al lui Geraldo!

Actul secund a fost la fel de animat. Astra a dus scorul la 3-1, prin acelaşi Alibec, care a punctat cu un şut la colţul lung (’53). Boldrin putea să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, dar Cerniauskas a parat execuţia brazilianului, din lovitură liberă de la 25 de metri (’56).

Giurgiuvenii şi-au continuat show-ul, profitând şi de un Dinamo apatic. Alibec a bifat „tripla”, cu ajutorul lui Cerniauskas, care a scăpat printre mâini balonul trimis de atacantul oaspeţilor, de departe cel mai bun om de pe teren (’67).

Dinamo a avut o răbufnire de orgoliu în minutul 73, când Vali Lazăr a luat la ţinta bara transversală, cu un şut din unghi! La reluare, Lovin a fost şi el aproape de gol, dar a fost blocat la sacrificiu de un fundaş al gazdelor (’78). A fost de altfel ultima ocazie importantă a partidei, una care va fi cu greu uitată de dinamovişti!

1 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: