Al Ahli vrea să scape de Olăroiu! Îi ia locul lui Reghe la Al Hilal? - LOOKPLUS
Al Ahli vrea să scape de Olăroiu! Îi ia locul lui Reghe la Al Hilal?

Al Ahli vrea să scape de Olăroiu! Îi ia locul lui Reghe la Al Hilal?

Cosmin Olăroiu are zilele numărate pe banca lui Al Ahli, echipă care a pierdut rușinos pe teren propriu în fața celor de la Al Wasl, scor 0-4!

Eșecul cu Al Wasl i-a înfuriat pe șeici. Conducerea lui Al Ahli vrea să scape cât mai repede de antrenorul român, care nu mai este agreat nici de fani. Olăroiu nici nu vrea să audă însă de o eventuală plecare de la echipa din Emirate, care a ajuns pe locul 7 în campionat, la 13 puncte în spatele liderului Al Jazira. „Antrenorii sunt responsabili pentru orice înfrângere. Totuși, jucătorii au fost obosiți atât fizic, cât și mental. Consider că munca mea mai poate aduce lucruri bune la Al Ahli, nu îmi dau demisia”, a declarat fostul tehnician al Stelei după umilința cu Al Wasl.

În cazul în care va fi demis, Olăroiu s-ar putea întoarce la Al Hilal, în locul lui Laurențiu Reghecampf, care urmează să-și rezilieze contractul cu gruparea saudită. Șeicii i-au transmis deja lui Reghe că nu mai au nevoie de serviciile sale, după ce acesta a ratat câștigarea ”Cupei Prințului”.

14 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: