Ai luat amendă în trafic? De acum o poți plăti chiar din mașină (VIDEO) - LOOKPLUS
Ai luat amendă în trafic? De acum o poți plăti chiar din mașină (VIDEO)

Ai luat amendă în trafic? De acum o poți plăti chiar din mașină (VIDEO)

Gata cu drumurile la primărie, la poștă sau la bancă, pentru plata amenzilor. Șoferii au de acum o variantă mult mai ușoară şi mai la îndemână.

Au nevoie doar de un telefon conectat la Internet și de un card. Astfel, sancţiunile primite pot fi achitate prin intermediul unei aplicaţii gratuite, care a fost lansată recent.

Șoferii își vor putea plăti amenzile de oriunde, chiar și din mașină. Aceștia au acum la dispoziție o aplicație care poate fi instalată gratuit pe telefonul mobil. Astfel, conducătorii auto trebuie doar să completeze datele procesului verbal, să facă plata cu ajutorul unui card bacar. Dovada plății o vor primi pe adresa de e-mail.

Aplicaţia a fost dezvoltată în urma numeroaselor solicitări din partea reprezentanţilor mediului de afaceri, care aveau nevoie de o metodă mai rapidă de plată.

„Am făcut mai multe memorii și sesizări, către Finanțe, către primărie, să-și modernizeze căile de comunicare cu plătitorii…Nu mi se pare normal să plătim prin taxe și impozite niște oameni care să nu își facă treaba, ba mai mult, să-ți consume timpul pentru o hârtie, să te cheme până la instituție”, a afirmat Radu Coroianu, președinte Liga Intreprinzătorului Român.

Chiar dacă nu toţi se pricep la tehnologie, şoferii se bucură că au scăpat de drumurile inutile printre instituţii şi ghişee.

Aplicația le mai permite șoferilor să își achiziționeze cu ușurință și rovigneta sau asigurarea RCA. De asemenea, pot achita locul de parcare și au la dispoziție și o listă a benzinăriilor și a spălătoriilor din apropiere. Aplicația este valabilă deocamdată doar pentru București și pentru oraşele reședință de județ.

 

17 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: