Adrian Mutu: "Sunt prime foarte mari promise de Negoiță". Atac la adresa Craiovei - LOOKPLUS
Adrian Mutu: „Sunt prime foarte mari promise de Negoiță”. Atac la adresa Craiovei

Adrian Mutu: „Sunt prime foarte mari promise de Negoiță”. Atac la adresa Craiovei

Adrian Mut, euforic după victoria cu CFR. „Briliantul” e optimist că Dinamo se poate încorona campioană la finalul sezonului.

Mutu a dezvăluit că jucătorii vor fi răsplătiți cu prime uriașe dacă vor reuși să cucerescă titlul în acest sezon.

„E foarte bine pe primul loc. Sunt bucuros, sper să câştigăm campionatul, şansele noastre s-au mărit. Ştiam ce alegere fac când l-am adus pe Contra. Trebuie să le mulţumim băieţilor din staff, cei care nu apar în lumina reflectoarelor. Sper să-l am pe Contra şi sezonul viitor şi să câştigăm titlul dacă nu-l vom câştiga în acest sezon. Cosmin nu a avut un obiectiv în acest play-off, a făcut o treabă incredibilă. Sunt prime foarte mari promise de Ionuţ Negoiţă, prime cum nu au mai fost. Vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Trebuie să refacem o forţă din această echipă. Cosmin nu a avut timp să se uite pe contract, a preferat să se concentreze pe acest meci”, a precizat Mutu la Look TV.

„Sergiu Hanca începe să devină un mare fotbalist. A reuşit poate cel mai frumos gol din acest campionat. Sper să facă astfel de driblinguri şi pentru echipa naţională. Acest an este un an pozitiv, chiar dacă nu luăm campionatul. Nu cred că vor exista jocuri de culise. Mă deranjează că CS U Craiova nu va folosi echipa cea mai bună în meciul cu Viitorul, dar e alegerea celor de acolo. Poate fi un plus sau un dezavantaj, vom vedea ce va fi”, a subliniat oficialul dinamovist.

6 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: