Adio, Stoican! Antrenor nou la Dinamo - LOOKPLUS
Adio, Stoican! Antrenor nou la Dinamo

Adio, Stoican! Antrenor nou la Dinamo

Flavius Stoican are șanse mari să nu termine nici măcar acest sezon pe banca lui Dinamo. Dacă acest lucru se va întâmpla totuși, din vară nu există nicio șansă să mai continue. După ce și-a anunțat plecarea de la Petrolul, Mircea Rednic este pregătit să revină în Ștefan cel Mare.

Flavius Stoican a intrat până și în dizgrația fanilor dinamoviști. Dinu Gheorghe nici nu concepe să lucreze cu el și îi caută înlocuitor încă din prima zi de când a fost instalat șef la Dinamo. Sezonul „câinilor” este compromis, iar Stoican poate fi demis chiar înaintea disputării celor patru etape rămase până la final, Negoiță și Dinu Gheorghe fiind hotărâți să renunțe la colaborarea cu el.

Pregătit să-i ia locul este Mircea Rednic, un antrenor cu multă experiență și cu rezultate importante. El este tehnicianul care a adus ultimul titlu la Dinamo, în 2007. Ar fi agreat și de galerie, iar cum șansele ca principalul favorit al lui „Vamă”, Răzvan Lucescu, să ajungă în Ștefan cel Mare, sunt foarte mici, „Puriul” este considerat cel mai bun pentru a-i pregăti pe „alb-roșii”.

5 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: