Adio, Champions League! Viitorul a fost spulberată de APOEL, scor 0-4 - LOOKPLUS
Adio, Champions League! Viitorul a fost spulberată de APOEL, scor 0-4

Adio, Champions League! Viitorul a fost spulberată de APOEL, scor 0-4

Viitorul a fost umilită de APOEL Nicosia, scor 0-4, deși campionii României au reușit să intre în reprizele adiționale de prelungiri cu scorul de 0-1.

La Nicosia, Gheorghe Hagi a trimis în teren un prim 11 curajos, alcătuit din Rîmniceanu – Boli, Țîru, M. Constantin, Ganea – Benzar, Nedelcu, D. Lopez – Chițu, Coman, Cicâldău.

Campioana României a început bine meciul și Florinel Coman a trimis în bară, cu un șut din 16 metri (‘3). Tot Coman a mai ratat o mare șansă după ce a driblat un fundaș advers, dar șutul său a fost blocat in extremis (’18). Ocaziile ratate s-au răzbunat pe Viitorul în mitanul secund, când ciprioții au deschis scorul. Carlao a profitat de o neatenție a fundașilor adverși, la un corner, și a înscris cu capul, previzibil (’54).

Finalul de partidă a fost controlat de APOEL, care a dominat, însă fără a reuși să puncteze. S-a intrat în reprizele de prelungiri, unde APOEL a reușit să obțină calificarea în play-off-ul UCL.

Merkis a avut nevoie doar de 3 minute după reînceperea jocului pentru a-l învinge pe Rîmniceanu (’93), după care De Camargo a risipit orice emoție pentru gazde, după o lovitură de cap imparabilă (’94). Efrem și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 106, pentru ca dezastrul să fie complet pentru constănțeni.

2 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: