Adi Popa și-a luat adio de la fanii Stelei. Mesaj emoționant al mijlocașului - LOOKPLUS
Adi Popa și-a luat adio de la fanii Stelei. Mesaj emoționant al mijlocașului

Adi Popa și-a luat adio de la fanii Stelei. Mesaj emoționant al mijlocașului

Adi Popa se desparte de Steaua! Mijlocașul va evolua în liga a doua engleză, la Reading.

Fotbalistul de 28 de ani va semna un contract valabil pe trei sezoane și jumătate cu gruparea din Championship. „Motoreta” a anunțat mutarea pe rețelele de socializare, unde și-a luat rămas bun de la suporterii Stelei.

„A venit şi ziua asta. Din 2012 am simţit că mi-am împlinit visul pe care îl aveam de când eram copil. Să joc în tricoul roş-albastru, pentru echipa mea de suflet, FC Steaua Bucureşti. Am dat totul pentru voi şi pentru cele două culori de fiecare dată când am intrat în teren şi nu voi uita niciun moment petrecut la acest club. Dar astăzi, a venit ziua în care vă anunţ că voi pleca. Mâine, voi semna cu Reading Football Club pentru care voi juca în următorii ani. Sufletul meu va rămâne alături de toată suflarea roş-abastră şi îmi doresc ca foştii mei colegi să-mi păstreze o medalie de campion la sfârşitul sezonului”, a postat Adi Popa pe Facebook.

„De asemenea, îmi doresc să se rezolve această situaţie în care se află clubul acum, iar suporterii să se întoarcă alături de echipă, să fie o familie aşa cum am fost mereu, şi la bine, şi la greu. Poate voi mai avea ocazia în viitor să îmbrac tricoul roş-albastru şi să revin acasă. Vă mulţumesc pentru toate momentele frumoase, pentru fiecare încurajare, pentru aplauzele voastre şi chiar pentru momentele când, poate, m-aţi înjurat, pentru că m-aţi ambiţionat şi m-aţi împins de la spate să merg mai departe”, a adăugat jucătorul.

27 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: