Acuze grave ale soției lui Ekeng: "Dinamo mi-a ucis soțul!" - LOOKPLUS
Acuze grave ale soției lui Ekeng: „Dinamo mi-a ucis soțul!”

Acuze grave ale soției lui Ekeng: „Dinamo mi-a ucis soțul!”

Patrick Ekeng a murit pe teren în luna mai a anului trecut, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul.

Deși medicii au declarat că fotbalistul a decedat din cauza unor probleme mari la inimă, soția jucătorului este de altă părere. Nevasta lui Ekeng a lansat acuze grave la adresa conducerii lui Dinamo.

„Dacă doctorul de la Dinamo l-ar fi resuscitat pe Patrick pe stadion si stabilizat, apoi trims la urgente, el ar fi fost în viață. Dar au pierdut timp trimițând o targă și apoi ambulanța. Era prea târziu pentru a-l resuscita. Deci, Dinamo mă va revedea în curând. Acum, mă descurc cu ajutoarele pe care oamenii mi le oferă”, a declarat Nathy Ekeng pentru Libertatea.

„Dinamo mi-a ucis soțul”

De asemenea, soția camerunezului susţine că ar mai avea de recuperat o sumă mare de bani de la Ionuţ Negoiţă şi că se va adresa justiţiei dacă patronul lui Dinamo nu-și va achita datoria.

„Nu am primit cei 52.000 de euro. Dinamo mi-a ucis soțul. Patrick nu avea probleme medicale. Doctorul de la Dinamo nu a făcut nimic ca să-l resusciteze, toată lumea a văzut asta la televizor, că el a murit înainte să plece ambulanța. Soțul meu a jucat în Spania, în Franța, unde medicii echipelor de fotbal sunt foarte riguroși. Problemele cu inima sunt o invenție. Dacă era așa, de ce Dinamo ar fi acceptat să semneze un contract cu un jucător bolnav? Nu există controale medicale înainte de semnarea unui contract?”, a răbufnit Nathy Ekeng, conform sursei citate.

5 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: