Acuze de blat la Dinamo - Concordia! "Scoate fundașii, caută eliminarea mereu!" - LOOKPLUS
Acuze de blat la Dinamo – Concordia! „Scoate fundașii, caută eliminarea mereu!”

Acuze de blat la Dinamo – Concordia! „Scoate fundașii, caută eliminarea mereu!”

Un nou scandal lovește fotbalul românesc! Dinamo a măturat pe jos cu Concordia Chiajna, scor 4-0, după o prestație lamentabilă a echipei pregătite de Adi Falub.

Prosport a făcut astăzi o serie de dezvăluiri incredibile. La scorul de 1-0 pentru Dinamo, centralul Alexandru Tudor s-a dus la Adrian Falub, aflat pe banca tehnică, și l-a avertizat că fundașii săi nu își apără corect șansele. „Ar fi bine să scoateți fundașii centrali, la orice fază din careu forțează faultul și caută să fie eliminați”, i-ar fi spus Tudor.

Președintele Concordiei, Cristian Tănase, nu crede în acest scenariu. „L-am sunat pe Tudor, dar nu îmi răspunde, are telefonul închis. Să joci slab e una, să faci blat e alta. Nu cred așa ceva, ar fi foarte rușinos”, a punctat oficialul.

Unul dintre jucătorii implicați, Iulian Mamele, respinge acuzațiile. „Oricine prinde o zi nefastă, se mai întâmplă. Martor mi-e Dumnezeu, în viața mea nu am făcut așa ceva. Dacă Tudor știe că am fost blat, să vină cu dovezi”, a declarat fotbalistul pentru DigiSport.

22 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: