Acuzat de steliști că a simulat, Novac se apără: "Nu-mi place să înșel lumea. Sunt o persoană corectă" - LOOKPLUS
Acuzat de steliști că a simulat, Novac se apără: „Nu-mi place să înșel lumea. Sunt o persoană corectă”

Acuzat de steliști că a simulat, Novac se apără: „Nu-mi place să înșel lumea. Sunt o persoană corectă”

Daniel Novac se apără după ce a fost acuzat de steliști că a simulat la faza penalty-ului pe care l-a obținut pe finalul meciului cu vicecampioana României.

Fotbalistul de 29 de ani susține că a fost lovit de Niță și că niciun moment nu s-a gândit să simuleze.

„Un om simplu, muncitor… cam asta ar fi caracterizarea mea. Aseară am fost insultat și jignit de foarte multe persoane datorită acelei faze din meciul Steaua – Voluntari. Dacă am făcut ceva până acum, a fost datorită pasiunii și sacrificiului pe care l-am făcut pentru acest sport. Nu sunt un jucător care a ridicat trofee, care are jocuri în echipa națională sau care a jucat în cupele europene, dar continui să îmi fac treaba atât cât pot eu de bine.

Nu îmi place să înșel lumea, nu-mi stă în fire, iar acele jigniri nu mi-au căzut foarte bine. Sunt o persoană corectă. Nici măcar nu am vrut să îl împiedic pe Niță să degajeze și m-am trezit cu o mănușă peste gură, iar unele persoane spun că „m-am văitat de parcă am fost lovit de meteorit”. Sincer… nici nu mă gândeam că va dicta penalty, a venit un coleg și mi-a spus. Nu judecați o persoană fără să o cunoașteți”, a scris Novac pe contul său de Facebook.

„All men are created equal, some work harder – Emmitt Smith”, a mai notat fotbalistul.

13 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: