ACS Poli Timișoara - Juventus București 2-1. Mailat, gol și pasă de gol - LOOKPLUS
ACS Poli Timișoara – Juventus București 2-1. Mailat, gol și pasă de gol

ACS Poli Timișoara – Juventus București 2-1. Mailat, gol și pasă de gol

ACS Poli Timișoara a obținut a doua victorie în acest sezon, după ce s-a impus cu 2-1 în fața lui Juventus.

Munteanu a deschis scorul în minutul 9, cu un șut la colțul lung, după o acțiune superbă a lui Mailat. Crețu putea majora diferența pe tabelă, dar Stoian a reușit să boxeze (’22). Din pasator, Mailat s-a transformat în finalizator, dar șutul său a trecut milimetric alături (’28). Măzărache putea restabili egalitatea, dar a ratat incredibil cu poarta goală în față! Atacantul a interceptat un balon trimis de Cânu spre propriul portar, l-a driblat pe Curileac, după care a trimis lamentabil, spre stupoarea spectatorilor (’35).

Oaspeții au fost aproape de gol și în debutul actului secund. Florin Ștefan a expediat un șut-centrare, mingea a luat o traiectorie ciudată, dar Curileac a reușit să respingă de sub transversală, în corner (’50). Cei care au punctat au fost tot timișorenii. Mailat a dus scorul la 2-0, după ce l-a executat pe Stoian cu un șut aproape de vinclu (’68). Artean a vrut și el să-și treacă numele pe lista marcatorilor, dar goalkeeperul advers s-a opus în două rânduri la execuțiile fotbalistului de la Timișoara (’77, ’78).

Juventus a aruncat în aer finalul de meci, printr-un gol marcat de Cătălin Țâră, care a marcat superb, cu capul, din interiorul careului (’90). Oaspeții nu au avut însă forța să mai revină, astfel că Timișoara s-a impus cu 2-1.

4 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: