ACS Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș 1-0. Bănățenii au lovit decisiv pe final de meci - LOOKPLUS
ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș 1-0. Bănățenii au lovit decisiv pe final de meci

ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș 1-0. Bănățenii au lovit decisiv pe final de meci

ACS Poli Timișoara a câștigat cu 1-0 în fața lui Gaz Metan Mediaș și pare tot mai aproape de salvarea de la retrogradare.

Medieșenii au început mai bine partida. Eric a executat periculos o lovitură liberă, dar Straton a avut un reflex uluitor (’15). Timișorenii au replicat prin Novak, care nu l-a putut învinge pe Greab din situație de unu la unu cu portarul advers (’22). Sikorski nu a fost nici el mai inspirat, finalizând slab dintr-o poziție ideală (’26).

Eric a avut din nou golul în bocanc, dar a ratat incredibil din doar câțiva metri (’29)! Bănățenii puteau pleca în avantaj la cabine, însă Croitoru și Mailat nu au putut înscrie din situații excelente (’45).

Începutul de repriză secundă a aparținut oaspeților. Eric a șutat superb de la 20 de metri, dar Straton a avut un nou reflex senzațional, respingând de sub bară (’48). Trtovac nu a fost nici el mai norocos, lovitura sa de cap trecând puțin peste (’61). Ardelenii au solicitat și un penalty, la o pătrundere în careu a lui Eric, însă Marius Avram a considerat că brazilianul a simulat (’70).

Timișorenii au dat lovitura pe final de meci. Străuț a adus bucuria în tabăra echipei sale, cu o lovitură de cap imparabilă (’88). Misiunea oaspeților s-a complicat și mai mult după ce Zaharia a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene (’90). Gazdele nu au mai forțat, astfel că tabela a rămas setată la scorul de 1-0 pentru ACS Poli.

20 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: