ACS Poli Timişoara - FC Voluntari 1-0. Trei puncte de aur pentru bănăţeni - LOOKPLUS
ACS Poli Timişoara – FC Voluntari 1-0. Trei puncte de aur pentru bănăţeni

ACS Poli Timişoara – FC Voluntari 1-0. Trei puncte de aur pentru bănăţeni

ACS Poli Timişoara a obţinut o victorie preţioasă în lupta pentru evitarea retrogradării, după 1-0 cu FC Voluntari. Bănăţenii au urcat până pe locul 5 în play-out, cu 13 puncte. Ilfovenii se află pe 4, cu 16 puncte.

Bănăţenii au început în forţă partida. Bărbuţ a luat o acţiune pe cont propriu, a centrat periculos în careu, dar Gavrilaş a reuşit să respingă balonul (‘1). Cânu nu a fost nici el mai norocos, trimiţând cu capul puţin alături din doar câţiva metri (’29). Gazdele au cerut penalty în prelungirile primei reprize, după o cădere în careu a lui Popovici, dar arbitrul Adrian Comănescu a lăsat jocul să continue (’45+2).

Oaspeţii au replicat abia în actul secund. Balaur a reluat cu capul puţin peste din interiorul careului, fază la care Straton s-a lovit de bară în încercarea de a boxa mingea (’49). Cel care a dezgheţat tabela a fost Popovici. Atacantul timişorenilor a reluat spectaculos, după o centrare foarte bună a lui Şeroni, care a avut o cursă extraordinară pe flancul stâng (’55).

Voluntariul a replicat timid, astfel că timişorenii au obţinut trei puncte vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

20 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: