ACS Poli Timișoara - FC Voluntari 1-0. Cernat, eliminat! - LOOKPLUS
ACS Poli Timișoara – FC Voluntari 1-0. Cernat, eliminat!

ACS Poli Timișoara – FC Voluntari 1-0. Cernat, eliminat!

ACS Poli Timișoara a câștigat cu 1-0 în fața Voluntariului și s-a apropiat la doar un singur punct de locul 13, ocupat de ASA Târgu Mureș.

Începutul de meci a aparținut oaspeților. Ivanovici putea deschide scorul încă din minutul 13, dar Straton a avut o paradă de zile de mari. Cei care au punctat însă au fost timișorenii. Doman a transformat o lovitură de pedeapsă, pe care tot el a obținut-o după un fault comis de Căpățînă (’37).

Elevii lui Florin Marin au fost aproape de egalare tot prin Ivanovici, care a ratat din nou singur cu portarul (’43). La reluare, Drăghici a avut șansa de 2-0, dar a trimis în plasa laterală dintr-o poziție ideală (’45). Misiunea oaspeților a devenit și mai imposibilă, după ce Florin Cernat a fost eliminat pentru o intervenție dură asupra lui Doman, la mijlocul terenului (’45+2).

Bănățenii au început în forță actul secund. Șeroni a înscris și el, dar golul său a fost anulat pentru un fault în atac (’51). Doman putea bifa „dubla” în minutul 71, dar a nimerit bara cu un șut de la 16 metri! Voluntariul a fost aproape de egalare în prelungiri, dar Straton a scos incredibl șutul plasat al lui Popadiuc (’90+2). Bălan nu a fost nici el mai norocos (’90+4). Atacantul ilfovenilor a trimis în zid, din lovitură liberă, și a ratat astfel șansa de a aduce un punct în tabăra echipei sale.

9 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: