ACS Poli Timişoara - Concordia Chiajna 0-0. Ilfovenii s-au jucat cu ocaziile - LOOKPLUS
ACS Poli Timişoara – Concordia Chiajna 0-0. Ilfovenii s-au jucat cu ocaziile

ACS Poli Timişoara – Concordia Chiajna 0-0. Ilfovenii s-au jucat cu ocaziile

ACS Poli Timişoara şi Concordia Chiajna s-au anihilat reciproc în Banat, scor 0-0, şi continuă să tremure în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Ameninţate cu retrogradarea, Timişoara şi Chiajna aveau nevoie disperată de victorie pentru a păstra şanse reale la menţinerea în Liga 1. Oaspeţii au semnat prima ocazie a partidei, în minutul 8. Nemarcat în careu, Cristescu a reluat execrabil de lângă punctul cu var, spre stupoarea spectatorilor. Mijlocaşul a fost lipsit de şansă şi 10 minute mai târziu, când a nimerit bara cu o reluare spectaculoasă (’18).

Ciobanu a testat şi el buturile adverse, dar Straton a reuşit să respingă cu piciorul şutul fotbalistului (’27). Raul Costin a vrut şi el să înscrie, dar apărarea gazdelor a îndepărtat pericolul (’38). Grădinaru nu l-a putut învinge nici el pe Straton, cu un şut de la distanţă (’39).

Ilfovenii au început în forţă şi actul secund. Ciobanu a expediat o torpilă, dar goalkeeperul timişorenilor a avut o nouă intervenţie bună (’48). Timişorenii s-u trezit la viaţă pe finalul jocului, dar a fost prea târziu. Bănăţenii au replicat timid, astfel că meciul s-a încheiat nedecis: 0-0. În urma acestui rezultat, Chiajna ocupă penultimul loc în play-out, cu 14 puncte, iar Timişoara se situează o poziţie mai sus, tot cu 14 puncte.

4 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: