ACS Poli Timișoara - Chiajna 1-1. Bănățenii au egalat în ultimul minut! - LOOKPLUS
ACS Poli Timișoara – Chiajna 1-1. Bănățenii au egalat în ultimul minut!

ACS Poli Timișoara – Chiajna 1-1. Bănățenii au egalat în ultimul minut!

ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna au remizat în Banat, scor 1-1. Elevii lui Ionuț Popa au reușit egalarea în minutul 90, prin Șeroni.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 10, prin Albu, care a reluat imparabil cu capul din interiorul careului (’10). Timișorenii au fost aproape de egalare prin Fucek, care a încercat să marcheze direct din corner, dar Bălgrădean a reușit să respingă de sub bară (’22).

Jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală, după un fault dur al lui Herea asupra lui Croitoru (’35). A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca spiritele să nu degenereze. La reluare, Soljic a solicitat penalty, dar s-a ales doar cu cartonaș galben pentru simulare (’41). Bărbuț a avut și el șansa golului, după ce a trimis violent la colțul scurt, din unghi, dar Bălgrădean a avut o paradă pe măsură (’45).

Bănățenii au căutat golul egalizator și în actul secund. Artean a șutat înșelător de la distanță, dar goalkeeperul oaspeților nu s-a lăsat păcălit (’64). La reluare, Serediuc putea duce scorul la 2-0 pentru echipa sa, după ce a scăpat singur cu Straton, dar portarul gazdelor a intervenit excelent (’67).

Bănățenii au reușit să restabilească egalitatea în minutul 90, prin Șeroni, care a trimis impecabil cu capul, după o ieșire hazardată din poartă a lui Bălgrădean. Goalkeeperul ilfovenilor și-a mai spălat din păcate în prelungiri, când a respins balonul de sub bară trimis de același Șeroni (’90+5).

În urma acestui egal, Chiajna rămâne pe locul 11, cu 25 de puncte, în timp ce Timișoara se situează pe penultima poziție, cu doar 14 puncte după 26 de etape.

4 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: