Acka amână prelungirea contractului cu Craiova. Fundașul ar putea ajunge la Steaua - LOOKPLUS
Acka amână prelungirea contractului cu Craiova. Fundașul ar putea ajunge la Steaua

Acka amână prelungirea contractului cu Craiova. Fundașul ar putea ajunge la Steaua

Steliștii caută în continuare întăriri în defensivă. Vicecampioana României a pus ochii pe Stephane Acka, stoperul Craiovei.

Fotbalistul din Coasta de Fildeș a primit o ofertă de prelungire a contractului cu gruparea din Bănie, dar refuză să o semneze. Steaua vrea să profite de situație fundașului și să-l aducă sub comanda lui Reghe.

„Acka a primit o ofertă foarte bună pentru prelungirea contractului, dar momentan am decis să nu o semnăm. Nu ne grăbim. E foarte importantă Craiova pentru el, dar până la sfârșitului campionatului nu mai e mult. Sper să termine sezonul cu bine și să ajute echipa cât poate de mult. Doar la acest lucru se gândește Acka acum. Vrea să câștige cu Craiova un trofeu”, a precizat impresarul jucătorului pentru Fanatik.

„El se simte foarte bine la Craiova. Lucrează acolo cu unul dintre cei mai experimentați antrenori din Liga I, Gigi Mulțescu. De la Steaua încă nu a fost căutat de nimeni. Acka este unul dintre fundașii buni din România și e normal ca lumea să se intereseze de el. Și Laurențiu Reghecampf este un antrenor bun. Am văzut că și el și-a întărit echipa prin aducerea lui Alibec. Craiova o să se bată la titlu cu Steaua”, a adăugat Alessandro Pezzoli.

11 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: