Abia au învățat să scrie și să citească, dar sunt experți la volan (VIDEO) - LOOKPLUS
Abia au învățat să scrie și să citească, dar sunt experți la volan (VIDEO)

Abia au învățat să scrie și să citească, dar sunt experți la volan (VIDEO)

Printre concurenții de la ultima etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto din Cluj s-au numărat un băiat în vârstă de numai 8 ani, dar și o fetiță de 11 ani, care se luptă deja pentru titlul de cea mai bună șoferiță.

Cel mai tânăr concurent este Bogdan Duma, care la numai 8 ani este deja un veteran al acestor competiții. A moștenit această pasiune de la tatăl său.

„Am făcut mașina inițial pentru mine. Am văzut că îi place, după ce l-am pus de câteva ori la volan și am decis să îl las pe el. Mașina e prevăzută cu comenzi pentru copil. Avem rezultate bune. A participat deja inclusiv la etapă de campionat național de viteză în coastă, am fost acum două luni la Straja în Lupeni, locul 1 la juniori și trebuie să spun că am bătut mulți seniori”, a precizat Dan Cristian Duma, navigator.

În ceea ce privește concursul destinat domnișoarelor, pentru prima treaptă a podiumului se luptă și Natalie Hanea, în vârstă de 11 ani. Fata combină pasiunea pentru viteză cu cea pentru balet.

„Mie îmi place foarte mult baletul și dansul contemporan, pentru că are muzica mai ritmată, dar pentru că am în sânge această adrenalină, nu pot să stau departe”, susține Natalie Hanea.

Ultima etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto a fost organizată la Cluj. Aceasta este singura competiție din România care pune accent pe tehnica piloților, și nu pe performanțele autoturismelor.

29 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: