A venit, un meci a stat, a câștigat și a plecat! Dan Petrescu aduce Supercupa României la Târgu Mureș - LOOKPLUS
A venit, un meci a stat, a câștigat și a plecat! Dan Petrescu aduce Supercupa României la Târgu Mureș

A venit, un meci a stat, a câștigat și a plecat! Dan Petrescu aduce Supercupa României la Târgu Mureș

ASA Târgu Mureș a cucerit primul trofeu al sezonului, Supercupa României. Echipa pregătită de Dan Petrescu, tehnician care va pleca în China imediat după meci, s-a impus cu 1-0, prin golul lui Mircea Axente.

Steaua lui Mirel Rădoi a fost primită în tribunele Stadionului „Farul” de 14.000 de spectatori entuziaști, dornici să vadă noua echipă a lui Gigi Becali. Dar nu au prea avut ce să vadă, deoarece campioana s-a chinuit teribil și a fost departe de pretențiile unei formații care peste câteva zile debutează în preliminariile Ligii Campionilor. Prima repriză a fost una extrem de ștearsă din toate punctele de vedere, doar Tudorie și Stanciu având palide tentative de a periclita poarta lui Stăncioiu.

Mureșenii au fost așezați excelent în teren de Dan Petrescu și deși la capitolul impresie artistică nu au punctat deloc, au fost extrem de eficienți. În minutul 63, fostul stelist Pawel Golanski a trimis o pasă superbă pe culoar, iar Axente a pus gheata pentru unica reușită a meciului.

Astfel, Rădoi a debutat cu stângul în noua meserie, în timp ce Dan Petrescu se poate considera extrem de fericit. La primul și ultimul meci oficial pe banca lui ASA, a cucerit un trofeu, iar de mâine va începe misiunea chineză, care-i va aduce peste 2 milioane de dolari pe sezon.

8 iulie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: