A refuzat Steaua pentru a juca în prima ligă din Turcia! La ce echipă va ajunge Găman - LOOKPLUS
A refuzat Steaua pentru a juca în prima ligă din Turcia! La ce echipă va ajunge Găman

A refuzat Steaua pentru a juca în prima ligă din Turcia! La ce echipă va ajunge Găman

Valerică Găman are șanse foarte mari să nu mai continue în tricoul Astrei. Fundașul nu duce lipsă de oferte și este tentat să accepte o provocare la o altă echipă, chiar dacă a ieșit campion cu trupa giurgiuveană.

Steaua și FC Rostov sunt formațiile care-l vor cu orice preț pe fundașul de 27 de ani. Pe listă a intrat și Karabukspor, turcii oferindu-i un contract fabulos: 40.000 de euro salariu pe lună și 200.000 de euro la semnătură!

Oficialii echipei din Turcia se află la București și încearcă să-l convingă pe fotbalistul Astrei să accepte oferta, scrie Digisport. Găman este și el tentat să joace la Karabukspor, grupare la care evoluează și alți doi români: Ionuț Neagu și Marius Alexe.

Vine Marius Constantin

Dacă Valerică va pleca în Turcia, Astra nu va rămâne descoperită în defensivă. Marius Șumudică a anunțat că pe lista de achiziții a campioanei se află Marius Constantin, de la ASA Târgu Mureș. „Marius Constantin, la Astra? Dacă Găman nu va pleca de la noi, atunci nu, pentru că am suficiente soluții. Mai e Geraldo acolo, Oros, Găman și dacă va veni și Săpunaru, vom fi acoperiți. Găman a promis că dacă ne vom califica în grupe, va continua la Astra. Nu duce lipsă de oferte, una concretă a fost de la Rostov”, a precizat Șumudică la Digisport.

31 mai 2016

Un comentariu To “A refuzat Steaua pentru a juca în prima ligă din Turcia! La ce echipă va ajunge Găman”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: