A mai murit un club de tradiție: ”Mâine voi propune retragerea echipei din campionat” - LOOKPLUS
A mai murit un club de tradiție: ”Mâine voi propune retragerea echipei din campionat”

A mai murit un club de tradiție: ”Mâine voi propune retragerea echipei din campionat”

Sursa foto: sportulbistritean.ro

Gloria Bistrița a intrat în colaps și se va retrage din campionat. Ardelenii nu mai au nicio șansă să continue, din cauza problemelor financiare, iar municipalitatea nu dorește să mai susțină clubul.

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, nu a reușit să convingă Consiliul Local să aloce suma de un milion de lei, bani care ar fi permis clubului să-și continue activitatea. Autoritățile locale și conducerea grupării bistrițene nu reușesc să ajungă la un compromis în acest sens, ceea ce echivalează cu desființarea Gloriei Bistrița. ”În felul în care este organizată, cu siguranţă nu va primi nici un ban de la Consiliul Local”, a declarat edilul, conform site-ului sportulbistritean.ro.

Președintele Gloriei Bistrița, Cristian Stanciu, a reacționat imediat. Șeful clubului spune că va retrage echipa din campionat. ”Mâine voi convoca o şedinţă de Comitet Director şi voi propune retragerea echipei din campionat”, a replicat Stanciu, potrivit sursei citate.

”Dacă am acționa primăria în instanță am câștiga sută la sută fiindcă CF Gloria Progresul nu a fost constituită ca urmare a divizării unei asociații aflate în dizolvare sau lichidare. La momentul constituirii noastre, ACF Gloria era în insolvență, în reorganizare, ceea ce e cu totul altceva. Însă nu ne permitem să acționăm primăria în judecată fiindcă asta ar însemna să blocăm toate finanțările către sport și nu vrem așa ceva”, a mai adăugat președintele grupării bistrițene.

6 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: